Home » Reviews BSO+ De Sterren in Arnhem

Reviews BSO+ De Sterren in Arnhem

Welkom op de reviewpagina van BSO+ De sterren. Om een beter beeld te krijgen van onze activiteiten en werkwijze hebben we ouders gevraagd om hun ervaringen te delen. Kijk gerust rond op deze pagina. Bij vragen kunt u natuurlijk altijd contact opnemen! 

Wat zeggen anderen over De Sterren:

Anneke van Meegen

Wij vinden het heel fijn dat onze zoon en dochter samen naar dezelfde bso kunnen gaan, ondanks het feit dat onze dochter naar speciaal onderwijs gaat en onze zoon naar een reguliere basisschool. BSO+ De Sterren is erg betrokken en zet zich optimaal in. Onze kinderen genieten van hun gezamenlijke naschoolse vrije tijd, die wordt ingevuld met een mooie mix van in- en ontspanning.

Silke van Dongen

Sinds 2013 is Genaro tweemaal per week op BSO+ De Sterren. Hij gaat hier met super veel plezier naar toe. Er wordt altijd iets ondernomen met de kinderen, zo zien ze alle mooie plekjes van Arnhem! Het team van BSO+ De Sterren bestaat uit lieve, enthousiaste, betrokken en ondernemende mensen. Wij zijn blij dat Genaro straks nog door kan gaan in de Pubergroep.

F. Nobbe

BSO+ de Sterren is een unieke plek. Iedere medewerker zet zich tot het uiterste in om kinderen tot hun recht te laten komen. Je gunt ieder kind zo’n kans.

Fenna van der Tas

Super bedankt BSO+ De Sterren voor al het meedenken en ondersteunen. Jullie hebben onze zoon goed, lief en duidelijk begeleid!

Jasmina Lee

Wij wonen zelf in niet in de regio Arnhem. Via via hoorde wij dat er in Arnhem een BSO is voor kinderen die net meer aandacht nodig hebben. Onze zoon heeft als diagnose PDD NOS en kan snel overprikkelt en overvraagd worden. BSO+de Sterren biedt individuele begeleiding en biedt de goede begeleiding aan onze zoon. De wissel in leidsters is beperkt. Ze werken met plezier en kennis en oog voor ieder individueel kind.

Ik vind BSO+de Sterren een hele fijn, betrouwbare BSO waar het kind centraal staat. Er worden leuke dingen ondernomen en er wordt vaak buiten gespeeld. Omdat onze zoon,maar halve dagen naar school mag gaan, biedt de BSO ook leerzame momenten aan. Ook werkt mijn zoon aan bepaalde doelen die hem zullen helpen bij het dagelijks leven en op school.

De leidsters en directie zijn zeer betrokken bij de ontwikkeling van onze zoon en als er bijzonderheden zijn worden deze direct besproken. Ik ben na een jaar nog steeds ontzettend blij met de keuze voor BSO+de Sterren. Dichtbij huis is het niet, maar het is een hele goede investering geweest. BSO+de Sterren is een opvang waar je je kind met gerust hart achterlaat.

Fenna van der Tas

We hebben jullie zorg voor Nino als heel erg prettig ervaren.
BSO de Sterren was zijn huis weg van huis. Hij heeft een fijne tijd gehad bij jullie en daar zijn wij heel dankbaar voor.

Marie Jet Tuinstra

Mijn zoon zit sinds augustus 2012 op bso de sterren. Een fantastische bso waar drie r’s zeker naar voren komen: rust, regelmaat en ruimte!! Kinderen krijgen alle ruimte om zich te ontwikkelen. Mijn zoon heeft ass, en hij is helemaal opgeknapt op de bso. De begeleiding van de ervaren leidsters is geweldig.  De hoeveelheid activiteiten die gedaan kunnen worden maken het altijd een uitdaging voor de kinderen. Bouwen, spelen, naar het bos, naar de leuke linden om te spelen. Ook tijdens de vakantie periodes word er altijd een geweldig programma verzorgd. Mijn zoon gaat met alle plezier naar de bso. Kinderen leren elkaar te accepteren en om met elkaar te spelen. Iedereen is welkom, de sfeer is geweldig. Mijn zoon komt altijd super enthousiast van de bso vandaan. Doordat het een kleinschalige bso betreft is er veel individuele begeleiding, en grooooote betrokkenheid. Ik kan dan ook met recht deze bso van harte aanbevelen

Mariska Berntsen

BSO+ De Sterren is voor ons niet “gewoon” opvang, het is het verlengstuk van thuis voor ons zoontje, die inmiddels al drie jaar welkom is bij De Sterren nadat hij al vele plekken had gehad. Je kind is het meest kostbare wat je bezit, dat beseffen de de begeleiders op deze plek. Het is gelukkig vooral een plek waar hij kan kan spelen maar boven alles waar hij zich veilig voelt om tot ontwikkeling te komen, dit is voor kinderen met ASS niet vanzelfsprekend. Het verzorgen en begeleiden van ons zoontje en de ontlasting van de thuissituatie, dat is wat De Sterren voor ons hele gezin doet! We zijn dankbaar dat hij hier mag komen. De warme overdrachten bij het brengen en ophalen geeft ons als ouders een gerust gevoel, zo kunnen wij ook gerust naar ons werk gaan!