Home » Pedagogisch medewerk(st)ers

Pedagogisch medewerk(st)ers

Op onze locaties werken wij met vaste pedagogisch medewerkers, onderstaand leest u wie op welke locatie werkzaam zijn. Alle medewerk(st)ers hebben een passie in het werken met kinderen en dragen bij aan opvang vanuit de visie dat kinderen vanuit ontspanning ruimte nodig hebben om zich te kunnen ontwikkelen en zich in een “groene” omgeving moeten kunnen bewegen en de omgeving mogen ontdekken.

In schooljaar 2020 – 2021 zijn er op diverse dagen in het kader van stages Social Work of Pedagogiek vanuit onder andere de HAN stagiaires te vinden op de BSO. Ook bieden we mensen een stageplek aan vanuit activerend werk. Ouders worden geïnformeerd over de dagen dat er studenten stage lopen.

BSO+ @ De Nieuwe Hommel, Arnhem Noord

Isabelle, werkzaam op maandag en vrijdag of zaterdag

Juriën, werkzaam op de zaterdag en eerste vervanger

Lynn, werkzaam op de woensdag, donderdag en vrijdag of zaterdag

Natascha (locatiehoofd) en Marlou, Marleen & Steffi zijn flexibel inzetbaar en vangen ziekte en vakantie op!

Pubergroep @ De Nieuwe Hommel, Arnhem Noord

Isabelle, werkzaam op de dinsdag en woensdag

Juriën, werkzaam op de maandag en donderdag

Ambulante ondersteuning @ De Nieuwe Hommel, Arnhem Noord

De ambulante ondersteuning is flexibel inzetbaar en wordt verzorgd door Marleen, Juriën, Marlou en Zeus (maandag tot en met vrijdag).

Bij ziekte of vakantie vervangen collega’s elkaar, in uitzonderlijke situaties kunnen wij een beroep doen op oud collega’s en hebben voor nood een overeenkomst afgesloten met een gerenommeerde uitzendorganisatie binnen de kinderopvang.

Ja, ik weet genoeg. Neem nu contact op!