Home » Vacatures

Vacatures

Voor De Sterren, waar we reguliere kinderopvang maar ook specialistische groepsopvang, ambulante begeleiding en logeren aanbieden aan zowel kinderen als jeugdigen, zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega.

Persoonlijke aandacht voor kinderen en plezier hebben staan voorop. Voor zowel het kind als voor de werknemer is geen dag hetzelfde. Of je nu op de groep staat, de begeleiding één op één verzorgt thuis of op de school van het kind of (incidenteel) mee gaat op logeerweekend, elke dag werken we aan groei en ontwikkeling.

Hierbij werken we vanuit een positieve visie, bieden we kinderen handvatten wanneer mogelijk en bewaken we de kaders en grenzen waar nodig.

 

Wat ga je doen?

Afhankelijk van je werkzaamheden draai je in de middag een groep kinderen op onze locatie, werk je eventueel in de ochtend als ambulant begeleider op een school waar je één van onze kinderen begeleidt en zorg je één keer per kwartaal bij de logeerweekenden voor “jouw” kinderen, van vrijdag tot en met zondag neem je dan in een professionele maar ook huiselijke setting de zorg samen met een collega van ouders over.

Je houdt hierbij rekening in je werkzaamheden met de verschillende leeftijden, interesses en talenten van de kinderen. Ook de ontwikkelingsproblemen, beperkingen of gedragsproblematiek hebben een invloed op het programma van een dag en deze invloeden kun je verweven in je dagelijks handelen.

Door kinderen te betrekken bij het samenstellen en uitvoeren van de activiteiten geef je ze verantwoordelijkheid en stimuleer je de sociale ontwikkeling. Samen met je collega’s zorg je voor een veilige en vertrouwde omgeving. Zo kan elk kind zich optimaal ontplooien.

Uiteraard is een goed contact met de ouders/verzorgers en school erg belangrijk. Je communiceert op een open, enthousiaste en respectvolle manier. Ook zorg je voor een goede en gezellige werksfeer, waarbij je het beste uit jezelf en je collega’s weet te halen! Je bent een visitekaartje voor onze organisatie in het werkveld van BSO, school en ten aanzien van andere (jeugdhulp) organisaties.

 

Wat kun jij bieden?

 • Je beschikt over een relevante opleiding en uitstroomprofiel binnen de kinderopvang & jeugdzorg, denk hierbij aan Social work, Pedagogiek of PEP.
 • Je hebt een rijbewijs
 • Je creëert een veilige, vertrouwde omgeving waarin kinderen zich onbevangen kunnen ontwikkelen en weet kinderen ook te stimuleren om nieuwe uitdagingen aan te gaan.
 • Waar nodig stel je grenzen en kaders. Je bent in staat dit op een professionele manier in te zetten en kan differentiëren in de wijze waarop en wanneer je dit inzet.
 • Je hebt een open houding en communiceert duidelijk en transparant.
 • Voor het schrijven van (kind)verslagen en het contact met ouders/verzorgers beschik je over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je werkt gestructureerd en hebt overzicht over je werkzaamheden.
 • Je bent collegiaal, werkt graag in een team en hebt een flexibele houding.
 • ‘Elke dag iets bijzonders’ is niet voor niets ons motto. We verwachten dat je jezelf blijft ontwikkelen en in teamverband meedenkt over hoe we onze organisatie nog beter kunnen maken.

 

Ontdek waarom jij zou willen werken bij onze organisatie !

 • Na gebleken geschiktheid behoort een vaste aanstelling tot de mogelijkheden. Je start met een tijdelijk dienstverband voor gemiddeld 24-28 uur per week.
 • Je maakt onderdeel uit van een enthousiast team, waarin we het belangrijk vinden dat we elkaar ondersteunen in het werkveld en binnen eigen ontwikkeling, maar waar ook ruimte is voor humor en persoonlijke inbreng.
 • Je komt in een professionele omgeving te werken met ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling binnen het werkveld.
 • Die eigen inbreng gaat verder dan alleen een plan maken voor jouw mentorkinderen maar bestaat ook uit het op beleidsniveau meedenken over verbeteringen op procesmatigheden en de uitvoerende implementatie daarvan. Deze werkzaamheden zijn een vast onderdeel van de niet(kind) gebonden taakuren binnen je functie. Zo zorgen we samen voor een functie waarbij je op verschillende gebieden je werkzaamheden kan uitvoeren en je jezelf kan ontwikkelen als wel kan bijdragen aan de ontwikkeling van de organisatie.
 • We werken zoveel als mogelijk met vaste dagen en vaste groepen / soorten begeleiding. Zo weten jij, ouders en de kinderen waar ze aan toe zijn en wat er verwacht wordt! Ook kun je op deze manier (concreet) met kinderen naar een (eind)doel toewerken.
 • Inschaling gebeurt conform CAO, logeerweekenden worden daarnaast bruto / netto per etmaal vergoed.
 • De mogelijkheid om jezelf te blijven professionaliseren door middel van cursussen en opleidingen (denk aan SKJ, EHBO, etc.).

 

Werktijden

Dagen en tijden gaan worden in overleg afgestemd! Het gaat hierbij om minimaal 2, maximaal 4 dagen per week waarbij vraag en aanbod een belangrijke factor zijn.

 

Standplaats

Arnhem Noord

 

Meer informatie?

Meer informatie over onze organisatie vind je op onze website; www.bso-desterren.nl

Hier kun je ook ons pedagogisch speel werk plan lezen waarin werkwijze en visie duidelijk worden toegelicht.

 

Solliciteren?

Stuur je CV en motivatiebrief per mail naar ons toe met als onderwerp:

“Sollicitatie pedagogisch begeleider” via info@bso-desterren.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Ja, ik weet genoeg. Neem nu contact op!