Home » Paard & co – coaching met paarden in Pannerden

Paard & co – coaching met paarden in Pannerden

Door samen met een paard te werken komt het kind vaak onbewust zijn of haar eigen uitdagingen tegen, zonder dat het door het paard hier op veroordeeld wordt. Waarbij het voor het kind helpend is om op een andere manier benaderd te worden dan dat het gewend is. Vanuit hier kan het kind oefenen met zich anders opstellen of anders met een situatie omgaan. Ook worden kinderen door het werken met paarden sociaal vaardiger, leren eerder op zichzelf reflecteren, krijgen meer geduld, en gaan met meer respect met hun omgeving om. Tenslotte is aangetoond dat kinderen door het werken met paarden hun zelfvertrouwen vergroten

Bij paard & co gaan we individueel aan de slag met het kind. Uitgangspunt hierbij is plezier en ontspanning zodat het kind vaardigheden vergroot en vanuit hier beter kan functioneren in een andere omgeving zoals school, thuis of op de BSO.

De activiteiten die we ondernemen bij Paard & Co vallen niet onder therapeutische sessies en zijn alleen bedoeld als steuntje in de rug, kortdurend en laagdrempelig van aard. De individuele begeleiding hierin wordt verzorgd door Natascha Broekhuisen en haar paarden Lu-Ann (Irish Tinker), Fjorbo (Fjord x KWPN) en Natasja (Shetlandpony) en vindt plaats op de logeer locatie in Pannerden.

Ja, ik weet genoeg. Neem nu contact op!