Home » Contact

Contact

U kunt contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier, per mail via info@bso-desterren.nl of telefonisch contact met ons opnemen gedurende opvangtijden via telefoonnummer 06-33054404.

LET OP: Nieuwe aanmeldingen voor BSO+ of de Pubergroep, logeren of ambulante ondersteuning nemen wij op dit moment NIET in behandeling in verband met volle groepen. 

Toch aanmelden? Stuur uw gegevens via het contactformulier naar ons toe in WEEK 5 – WEEK 6 van de zomervakantie. Dit is de periode van 15 tot en met 30 augustus 2023. We hebben dan een duidelijk beeld van de (mogelijke) in- en uitstroom op onze groepen. Aanmeldingen worden beantwoord in de periode 01 tot en met 15 september 2023. Kennismakingsgesprekken volgen in de periode van 15 tot en met 30 september waarbij er (onder voorbehoud) vanaf 01 oktober gestart kan worden.

Elk kind heeft recht op een fijne en passende plek. Wachten is misschien niet altijd nodig en vaak niet wenselijk.

Daarom willen we onze concullega’s onder de aandacht brengen bij u! 

BSO+ ; Kluppluz, Stichting Rooz, Loofles

Pubergroep ; Circustheater Stoffel, SIZA, Driestroom, COBA

Logeren ; Circustheater Stoffel, Stichting Rooz, Buitengewoon Logeren

Ambulante hulpverlening ; Afhankelijk van woonplaats en school

Daarnaast zijn er nog meer aangesloten zorgaanbieders, BSO’s of hulpverleners. Kijk rond op het internet en overleg indien van toepassing met de wijkcoach / jeugdconsulent!

Houdt onze website in de gaten voor de meest actuele stand van zaken betreffende de aanmeldmogelijkheden. 

Locatie/ bezoekadres:
De Wiltstraat 6
6821 CE Arnhem

Postadres:
Hoogeweg 47
6911 KS Pannerden

LRK nummer BSO+ De Sterren: 219294343

Inschrijfformulier inleveren?
Een inschrijfformulier kunt u per email via info@bso-desterren.nl of per post aan ons retourneren op bovenstaand postadres. U ontvangt van ons binnen 14 dagen een bevestiging zodra wij uw formulier hebben ontvangen. Geen bevestiging ontvangen? Controleer uw mailbox bij SPAM of ongewenst of bel ons op 06-33054404

Download hier het inschrijfformulier