Home » Logeren met BSO+ De Sterren

Logeren met BSO+ De Sterren

Vanuit de vraag van ouders bieden wij vanaf 2019 tevens logeerweekeinden aan. Soms is het goed om apart van elkaar even op te laden waarbij de kinderen op pad zijn in een veilige en vertrouwde setting. Waarbij kinderen én ouders de begeleiding en organisatie al kennen, want logeren op zichzelf is vaak al spannend genoeg, voor zowel de kinderen als ook voor de ouders.

Onze logeerweekenden beginnen op vrijdag aan het eind van de middag en duren tot zondag aan het eind van de middag en vinden plaats op Camping “De Weije Werelt” in Otterlo. Op deze prachtige locatie verblijven we in een echte hut (ontworpen door Natuurmonumenten) en genieten we volop van de omgeving. Natuurlijk staan er ook verschillende activiteiten op het programma zoals speurtochten, wild bekijken, struinen over “het zand” en natuurlijk een kampvuur en verse broodjes bij het ontbijt.

In deze setting werken we hoofdzakelijk vanuit plezier. Een kind gaat, ondanks de spanning van het op pad gaan, graag mee logeren. Vanuit dit plezier en de ruimte die deze logeerlocatie ons biedt werken we aan waardevolle vaardigheden op het gebied van sociale interactie en zelfstandigheid!

Deze logeerweekeinden zijn in de eerste plaats bedoeld als aanvulling op het ontvangen van ondersteuning bij “De Sterren”. Op dit moment hebben kinderen die gebruik maken van De Sterren voorrang op aanmeldingen van buitenaf. Dit heeft te maken met het belang dat wij hechten aan het werken vanuit relatie en de veilige en vertrouwde groepssamenstelling die “onze” kinderen bekend is. 

Toch interesse in logeren? Neem dan contact op met ons, zo kunnen we kijken waar we gezamenlijk kunnen aansluiten bij u en uw kind en of logeren hierbij tot de mogelijkheden behoort!

Reeds geplande data;

  • Vrijdag 15 tot en met zondag 17 februari 2019
  • Vrijdag 15 tot en met zondag 17 maart 2019
  • Vrijdag 05 tot en met 07 april 2019
  • Vrijdag 17 tot en met 19 mei 2019

In het weekeind van vrijdag 21 tot en met zondag 23 juni 2019 gaan we op kamp met onze Pubergroep!

Ja, ik weet genoeg. Neem nu contact op!

Eindeloos de ruimte om te rennen en te ravotten